Trampoline park Rotterdam

Trampoline park Rotterdam

Welkom bij het Trampoline Park Rotterdam: een opwindende en spannende plek waar plezier en beweging samenkomen voor jong en oud! In dit artikel gaan we dieper in op wat je kunt verwachten van dit geweldige trampolinepark in het hart van Rotterdam. Of je nu een trampolineveteraan bent of nog nooit een trampoline hebt betreden, we zullen je alles vertellen wat je moet weten over deze fantastische plek.

Een Trampoline Park voor Iedereen

Het Trampoline Park Rotterdam is een geweldige plek voor iedereen, ongeacht je leeftijd of vaardigheidsniveau. Of je nu een kind bent dat wat energie kwijt moet na school, een tiener die op zoek is naar avontuur, of een volwassene die op zoek is naar een leuke en actieve manier om fit te blijven, dit park heeft voor iedereen iets te bieden.

Springen naar plezier

De hoofdattractie van het Trampoline Park Rotterdam is natuurlijk de overvloed aan trampolines die het hele park bedekken. Als je nog nooit op een trampoline hebt gesprongen, maak je dan geen zorgen. Het park heeft trampolines van verschillende groottes en hoogtes, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Als beginner kun je beginnen op de trampolines met de lagere hoogte om je vertrouwd te maken met het gevoel van springen en stuiteren.

Voor de meer gevorderde springers zijn er speciale trampolinezones met schuine muren en obstakels om je vaardigheden te testen. Je kunt zelfs je vrienden uitdagen voor een wedstrijdje om te zien wie de coolste trucs kan uitvoeren!

Veiligheid staat voorop

Bij het Trampoline Park Rotterdam staat veiligheid altijd voorop. Het park heeft ervaren medewerkers die ervoor zorgen dat iedereen de juiste instructies en veiligheidstips krijgt voordat ze gaan springen. Zorg ervoor dat je altijd de regels opvolgt en de veiligheidsinstructies volgt om ervoor te zorgen dat je plezier hebt zonder ongelukken.

Er zijn ook speciale springtijden voor kinderen onder de 6 jaar om ervoor te zorgen dat zelfs de kleintjes veilig kunnen genieten van het plezier van trampolinespringen.

Andere opwindende activiteiten

Hoewel trampolinespringen de hoofdattractie is, biedt het Trampoline Park Rotterdam nog veel meer opwindende activiteiten. Hier zijn enkele van de hoogtepunten:

 1. Dodgeball
  Speel een spannend potje trefbal op trampolines! Probeer je tegenstanders te raken terwijl je zelf ontwijkt en springt.
 2. Basketbal
  Voel je als een NBA-ster terwijl je trampolinedunks uitvoert in het basketbalgedeelte van het park.
 3. Foampit
  Spring vanaf de trampoline in een gigantische schuimkuil – een favoriet bij kinderen en volwassenen!
 4. Ninja Course
  Test je behendigheid op het ninja-parcours, compleet met obstakels en uitdagingen.
 5. Fitnesslessen
  Voor degenen die op zoek zijn naar een serieuze training, biedt het park ook fitnesslessen op trampolines.

Eten en Drinken

Na al dat springen en spelen krijg je vast honger. Het Trampoline Park Rotterdam heeft een café waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Er zijn gezonde opties beschikbaar, evenals traktaties voor de zoetekauw. Het is de perfecte plek om te ontspannen en bij te komen na een enerverende dag in het park.

Verjaardagsfeestjes en evenementen

Het Trampoline Park Rotterdam is ook een geweldige plek om verjaardagsfeestjes en evenementen te organiseren. Ze bieden speciale arrangementen met toegang tot trampolinespringen, eten en drinken, en zelfs feestzalen voor een onvergetelijke viering.

Praktische informatie

 • Het park bevindt zich op een centrale locatie in Rotterdam, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt.
 • De openingstijden variëren, dus het is een goed idee om de website van het park te raadplegen voor de meest actuele informatie.
 • De prijzen variëren afhankelijk van de dag en het tijdstip van je bezoek, dus bekijk de website voor de actuele tarieven.

Conclusie

Het Trampoline Park Rotterdam is een fantastische plek voor plezier en avontuur voor mensen van alle leeftijden. Of je nu een beginner bent of een ervaren trampolinespringer, er is voor iedereen iets te beleven. Met een focus op veiligheid, opwindende activiteiten en zelfs de mogelijkheid om evenementen en feestjes te organiseren, is dit park een must-visit bestemming in Rotterdam. Dus trek je sportschoenen aan, kom langs en beleef een dag vol plezier en opwinding bij het Trampoline Park Rotterdam.

Trampoline park Rotterdam
Schuiven naar boven